Dine rettigheder

Hvordan kan databeskyttelsesholdet hjælpe dig?

Anmodning om adgang til data

Vil du vide, hvilke persondata vi har på dig?

Vores fortrolighedspolitik beskriver, hvilken type personlige data vi indsamler fra dig, og hvad vi bruger dem til. For at anmode om dine personlige oplysninger bedes du venligst sende en e-mail til [email protected]. Angiv venligst dit brugernavn, e-mailadressen som kontoen er registreret under samt fødselsdato, så vi kan bekræfte din konto, og giv os en kort beskrivelse af din anmodning sammen med de oplysninger, som du gerne vil have oplyst.

Når vi har modtaget din anmodning, gennemgår og markerer vi den som "Accepteret", når din konto er blevet bekræftet. Vi skal være sikre på, at vi har at gøre med den registrerede anmoder, og vi kan bede om yderligere oplysninger for at bekræfte din identitet. Bemærk venligst, at dette er for din sikkerhed. Hvis vi har spørgsmål omkring din forespørgsel, så kontakter vi dig. Når din anmodning er markeret som "accepteret", fortsætter vi med at behandle din anmodning, og du modtager dine oplysninger uden unødig forsinkelse, og under alle omstændigheder inden for en kalendermåned.

Anmodning om sletning

Du har ret til at anmode om, at Betway sletter dine personlige data. Det betyder, at dine data ikke længere behandles, og at du ikke længere har en konto hos Betway.

Vær opmærksom på, at "retten til sletning" ikke er en absolut rettighed, at der er undtagelser, som forhindrer os i at slette visse personlige data med det samme.

Hvis du har en konto hos os, vil mange af dine personlige oplysninger, som vi holder om dig, være forbundet med din spilleraktivitet og kan kun slettes i overensstemmelse med gældende lovkrav i din jurisdiktion, såsom lovene om spil, skat og bekæmpelse af hvidvaskning af penge . Dine personlige data bliver slettet i overensstemmelse hermed.

Hvis du vil fortsætte med sletningsanmodningen og lukke din konto, bedes du sende en e-mail til [email protected]. Angiv venligst dit brugernavn, e-mailadressen som kontoen er registreret under samt fødselsdato, så vi kan bekræfte din konto og en kort beskrivelse af din anmodning.

Hvis vi har spørgsmål omkring din forespørgsel, så kontakter vi dig.

Andre forespørgsler eller anmodninger om databeskyttelse

Hvis du har spørgsmål omkring dine persondata, så send venligst en e-mail til [email protected] Hvis forespørgslen vedrører din konto, skal du angive dit brugernavn, e-mailadressen som din konto er registreret under samt din fødselsdato, så vi kan bekræfte din konto. Vi forbeholder os retten til at anmode om yderligere oplysninger. Vi forbeholder os retten til at anmode om yderligere oplysninger.

Vi svarer hurtigst muligt, men ikke senere end en kalendermåned efter at have modtaget din forespørgsel.

Tak

Betways Databeskyttelseshold

 

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play