Lynvejledning til bonusser

Vi er altid på udkig efter nye måder, vi kan forbedre din spiloplevelse på. Vi har lyttet til dig og forstår, at spillere ikke bryder sig om at være bundet til gennemspilskrav eller låst fast i uklare vilkår. På baggrund af dette har vi lanceret vores nye Flexi-bonussystem – det er vores nye bonusser, der har spilleren i fokus, og som giver dig kontrol over dit gameplay som aldrig før.
Flexi-bonus gør det muligt for dig at overføre din aktuelle kontantsaldo når som helst, også selvom der er udestående gennemspilskrav. Den giver dig, spilleren, fleksibiliteten til at stoppe, når du ønsker det. Alle vores kampagner har klare, kontante vilkår og betingelser, og du er altid kun et klik væk fra alle vilkårene.

Herunder finder du vores afsnit "Ofte stillede spørgsmål" med alt, hvad du kan ønske at vide om vore bonusser:

Lynvejledning til bonusser
Vores velkomstbonusser
Flexi-bonus – Sådan fungerer det

Generelle vilkår og betingelser for bonusser
Overskuelig vejledning til gennemspilskrav og spilindsatser

Uregelmæssigt spil

Hos Betway tilbyder vi vores spillere en række tilbud – både ved tilmelding og løbende, mens de spiller hos os.

Disse omfatter:

a) Indskudsbonusser eller bonusser uden indskud
b) Gratis runder eller bonusrunder

Før vi fortæller, hvordan disse kan bruges, er der fem ting, du skal vide om vores tilbud:

Lynvejledning til bonusser

 1. Hvad er en Flexi-bonus?
 2. Hvad er match-bonusser, gratis point, gratis runder og bonusrunder? 
 3. Er der gennemspilskrav for min bonus?
 4. Hvornår kan jeg overføre pengene?
 5. Skal jeg modtage en bonus?

Kunder skal registrere sig for at modtage en bonus. Bonusser gives, når du har logget på eller foretaget en indbetaling.

1. Hvad er en Flexi-bonus?

Flexi-bonus er navnet på alle bonusser, der krediteres til din bonussaldo. Den giver dig i bund og grund fleksibiliteten til at give afkald på din bonussaldo og til enhver tid hæve hele din kontantsaldo uden at være bundet af bonussens gennemspilskrav. Alle bonusser har gennemspilskrav, der skal opfyldes, inden bonussen og gevinsterne på din bonussaldo kan overføres. Klik her for flere oplysninger om gennemspilskrav.

2. Hvad er match-bonusser, gratis point, gratis runder og bonusrunder?

Alle vores bonusser kommer nu i form af vores nye Flexi-bonus – vi tilbyder en række forskellige typer Flexi-bonusser, som forklaret herunder:
Match-bonusser er tilbud, som giver en kunde en vis ekstrabonus oven i vedkommendes indskud. Alle bonusser, der krediteres på din bonussaldo, vil være i form af en Flexi-bonus, så du til enhver tid kan hæve pengene på din kontantsaldo og ikke længere er bundet af gennemspilskrav.

Gratis point er tilbud, som ikke kræver et indskud. De sættes ind på din bonussaldo og har, som alle bonusser, gennemspilskrav, der skal opfyldes, inden bonussaldoen og eventuelle tilknyttede gevinster kan overføres.

Gratis runder tildeles ved et bestemt spillemaskinespil eller gruppe af spillemaskinespil, når du har registreret dig. Det er ikke nødvendigt med indskud. Når de er tildelt, skal du blot indlæse spillet og vælge enten "Brug gratis spil nu" for at begynde at spille, "Brug senere" for at bruge dem senere eller "Jeg ønsker ikke dette tilbud om gratis spil" for at fjerne gratis runder. Gevinster fra gratis runder bliver sat ind på din bonussaldo i form af en Flexi-bonus. Klik her for flere oplysninger.

Bonusrunder tildeles ved et bestemt spillemaskinespil eller gruppe af spillemaskinespil ved registrering og indbetaling. Indlæs blot spillemaskinespillet, og, ligesom ved gratis runder, vælger du enten "Brug gratis spil nu" for at begynde at spille, "Brug senere" for at bruge dem senere eller "Jeg ønsker ikke dette tilbud om gratis spil" for at fjerne gratis runder. Gevinster fra bonusrunder bliver sat ind på din bonussaldo i form af en Flexi-bonus. Klik her for flere oplysninger.

3. Er der gennemspilskrav for min bonus?

Gennemspilskrav gælder for alle bonusser og gevinster fra gratis runder. Se vores overskuelige vejledning til gennemspilskrav herunder:
Velkomstindskud for Flexi-bonusser og visse Flexi-bonusser for eksisterende kunder – for at overføre disse bonusser og eventuelle gevinster skal du satse et beløb svarende til 40 x beløbet for den tildelte bonus. Du bedes altid kontrollere vilkår og betingelser for tilbuddet.

Ny spiller, bonusser uden indskud – disse bonusser gives til nye spillere, der ikke har været nødt til at betale et indskud. Disse bonusser har 40 x gennemspil. Det maksimale beløb, der kan overføres fra denne kampagne, er DKK 50. Enhver kontantsaldo over dette beløb bliver fjernet, når du overfører.

Alle andre Flexi-bonusser – for at overføre disse bonusser og eventuelle gevinster skal du satse et beløb svarende til 30 x beløbet for den tildelte bonus.
Eksisterende spiller, gratis runder eller bonusrunder – gevinster fra gratis runder eller bonusrunder sættes ind på din bonussaldo i form af en Flexi-bonus. For at hæve din bonussaldo skal du satse et beløb svarende til 30 x gevinsterne fra gratis runder.

Forskellige spil bidrager med forskellige beløb i forhold til disse gennemspilskrav. For flere oplysninger se afsnittet "Spilindsatser" herunder.

4. Hvornår kan jeg overføre pengene?

Det er det bedste ved vores bonusser: Du kan til enhver tid overføre din kontantsaldo! Der sker det, at du giver afkald på din bonussaldo på tidspunktet for overførslen. Hvis du ikke vil miste din bonus, skal du blot fortsætte med at spille, indtil du har opfyldt de gældende gennemspilskrav. Men husk, din kontantsaldo er din, når som helst du ønsker det.
Vi bestræber os på at betale din overførsel så hurtigt som muligt, men overførselsperioder kan variere i weekenden. Klik her for flere oplysninger.

5. Skal jeg modtage en bonus?

Selvfølgelig ikke! Alle vores bonusser er valgfrie, og du skal "registrere dig", hvilket betyder, at du skal bekræfte, at du vil have en bonus, inden vi giver den til dig. Hvis du skifter mening, efter du har registreret dig, skal du kontakte support, der kan fjerne den, uanset om du er begyndt at spille eller ej.

 

Vores velkomstbonusser

Vi er altid på udkig efter nye måder, vi kan forbedre din spilleoplevelse på. Vi har lyttet til dig og forstår, at spillere ikke bryder sig om at være bundet til gennemspilningskrav eller låst fast i uklare vilkår. På baggrund af dette har vi lanceret vores nye Flexi bonussystem – det er vores nye bonusser, der har spilleren i fokus, og som giver dig kontrol over dit spil som aldrig før.
Flexi bonus gør det muligt for dig at udbetale din aktuelle kontantbalance når som helst, også selvom der er udestående gennemspilningskrav. Den giver dig fleksibilitet til at stoppe, når du ønsker det. Alle vores kampagner har klare og tydelige vilkår og betingelser, og du er altid kun et klik væk fra alle vilkårene.

Lynvejledning til bonusser
Vores velkomstbonusser 
Flexi-bonus – Sådan fungerer det

Generelle vilkår og betingelser for bonusser
Overskuelig vejledning til gennemspilskrav og spilindsatser

Uregelmæssigt spil

Hos Betway tilbyder vi vores spillere en række tilbud – både ved tilmelding og løbende, mens de spiller hos os.

Disse omfatter:

a) Indskudsbonusser eller bonusser uden indskud 
b) Gratis spins eller bonus spins

Før vi fortæller, hvordan disse kan bruges, er der fem ting, du skal vide om vores tilbud:

Lynvejledning til bonusser

 1. Hvad er en Flexi bonus?
 2. Hvad er match bonusser, gratis bonusser, gratis spins og bonus spins?
 3. Er der gennemspilskrav for min bonus?
 4. Hvornår kan jeg udbetale min gevinst?
 5. Skal jeg modtage en bonus?

Kunder skal registrere sig for at modtage en bonus. Bonusser gives, når du har logget på casinoet, eller når du har foretaget en indbetaling.

1. Hvad er en Flexi bonus?

Flexi bonus er navnet på alle bonusser, der krediteres til din bonusbalance. Den giver dig i bund og grund fleksibilitet til at give afkald på din bonusbalance og du kan til enhver tid hæve hele din kontantbalance uden at være bundet af bonussens gennemspilningskrav. Alle bonusser har gennemspilningskrav, der skal opfyldes, inden bonussen og gevinsterne på din bonusbalance kan udbetales. Klik her for flere oplysninger om gennemspilningskrav.

2. Hvad er match bonusser, gratis bonusser, gratis spins og bonus spins?

Alle vores bonusser kommer nu i form af vores nye Flexi bonus – vi tilbyder en række forskellige typer Flexi bonusser, som forklaret herunder:

Match bonusser er tilbud, som giver en kunde en vis ekstrabonus oven i vedkommendes indskud. Alle bonusser, der krediteres på din bonusbalance, vil være i form af en Flexi bonus, så du til enhver tid kan hæve pengene på din kontantbalance og ikke længere er bundet af gennemspilningskrav.

Gratis bonus er tilbud, som ikke kræver et indskud. De sættes ind på din bonusbalance og har, som alle bonusser, gennemspilningskrav, der skal opfyldes, inden bonusbalancen og eventuelle tilknyttede gevinster kan udbetales.

Gratis spins tildeles ved en bestemt spillemaskine eller gruppe af spillemaskiner, når du har registreret dig. Det er ikke nødvendigt med indskud. Når de er tildelt, skal du blot åbne spillet og vælge enten "Brug gratis spil nu" for at begynde at spille, "Brug senere" for at bruge dem senere eller "Jeg ønsker ikke dette tilbud om gratis spil" for at fjerne gratis spins. Gevinster fra gratis runder bliver sat ind på din bonusbalance i form af en Flexi bonus. Klik her for flere oplysninger.

Bonus spins tildeles ved en bestemt spillemaskine eller gruppe af spillemaskiner ved registrering og indbetaling. Åben blot spillemaskinen, og, ligesom ved gratis spins, vælger du enten "Brug gratis spil nu" for at begynde at spille, "Brug senere" for at bruge dem senere eller "Jeg ønsker ikke dette tilbud om gratis spil" for at fjerne gratis spins. Gevinster fra bonus spins bliver sat ind på din bonusbalance i form af en Flexi bonus. Klik her for flere oplysninger.

3. Er der gennemspilningskrav for min bonus?

Gennemspilningskrav gælder for alle bonusser og gevinster fra gratis spins. Se vores overskuelige vejledning til gennemspilningskrav herunder:


Velkomstindskud for Flexi-bonusser og visse Flexi-bonusser for eksisterende kunder – for at overføre disse bonusser og eventuelle gevinster skal du satse et beløb svarende til 40 x beløbet for den tildelte bonus. Du bedes altid kontrollere vilkår og betingelser for tilbuddet.

Ny spiller, bonusser uden indskud – disse bonusser gives til nye spillere, der ikke har været nødt til at betale et indskud. Disse bonusser har 40 x gennemspilningskrav. Det maksimale beløb, der kan udbetales fra denne kampagne, er 500 DKK. Enhver kontantbalance over dette beløb bliver fjernet, når du udbetaler.

Alle andre Flexi bonusser – for at kunne udbetale dine gevinster fra disse bonusser skal du satse et beløb svarende til 30 x beløbet for den tildelte bonus..


Eksisterende spiller, gratis spins eller bonus spins – gevinster fra gratis spins eller bonus spins sættes ind på din bonusbalance i form af en Flexi bonus. For at hæve din bonusbalance skal du satse et beløb svarende til 30 x gevinsterne fra gratis spins.

Forskellige spil bidrager med forskellige beløb i forhold til disse gennemspilningskrav. For flere oplysninger se afsnittet "Spillenes bidrag" herunder.

4. Hvornår kan jeg overføre pengene?

Det er det bedste ved vores bonusser: Du kan til enhver tid udebetale din kontantbalance! Der sker det, at du giver afkald på din bonusbalance på tidspunktet for udbetalingen. Hvis du ikke vil miste din bonus, skal du blot fortsætte med at spille, indtil du har opfyldt de gældende gennemspilningskrav. Men husk, din kontantbalance er din når som helst du ønsker det.
Vi bestræber os på at betale din udbetaling så hurtigt som muligt, men overførselsperioder kan variere i weekenden.Klik her for flere oplysninger.

5. Skal jeg modtage en bonus?

Selvfølgelig ikke! Alle vores bonusser er valgfrie, og du skal "registrere dig", hvilket betyder, at du skal bekræfte, at du vil have en bonus, inden vi giver den til dig. Hvis du skifter mening, efter du har registreret dig, skal du kontakte support, der kan fjerne den, uanset om du er begyndt at spille eller ej.

 

Vores velkomstbonusser

Alle vores velkomstbonusser er Flexi-bonusser. Se afsnittet "Flexi-bonus" herunder for flere oplysninger.
Vi tilbyder forskellige velkomstbonusser afhængig af, hvordan du har fundet frem til vores websted, hver med deres egne specifikke vilkår og betingelser. Specifikke betingelser for vores velkomstbonus på DKK 10.000 og gratis velkomstbonus på DKK 100 er beskrevet herunder.

Betingelser for velkomstbonus på DKK 10.000 

Betway tilbyder alle nye kunder en casino velkomstbonus. Hvis du registrerer dig, får du følgende bonusser med dine første tre indskud:

Velkomstbonus 1: 100 % match-bonus op til DKK 2500 på dit første indskud.
Velkomstbonus 2: 25% match-bonus op til DKK 2500 på dit andet indskud.
Velkomstbonus 3: 50% match-bonus op til DKK 5000 på dit tredje indskud.

Eksempel:

Betal dit første indskud 200 DKK, og du modtager en bonus på 200 DKK.
Betal dit andet indskud på 200 DKK, og du modtager en bonus på 50 DKK.
Betal dit tredje indskud på 200 DKK, og du modtager en bonus på 100 DKK.

 1. Dette tilbud er kun tilgængeligt for Betway Casinos nye kunder.
 2. For at kvalificere dig til dette tilbud, skal du markere feltet "Jeg ønsker at modtage velkomstbonussen og accepterer vilkår og betingelser" under registreringsprocessen.
 3. Tilbuddet gælder i syv dage, fra den nye konto er registreret.
 4. Hvis du vælger at modtage dette tilbud under registreringsprocessen, modtager du automatisk en bonus med hvert af de tre første indskud, forudsat at disse er foretaget inden for syv dage, efter din nye konto er registreret.
 5. Hvis du ved en fejltagelse har sat kryds ved "Jeg ønsker at modtage velkomstbonussen og accepterer vilkår og betingelser", eller du ikke vil modtage yderligere bonusser, eller du ønsker at annullere dette tilbud, bedes du kontakte kundesupport.
 6. Du skal foretage tre separate indskud for at modtage alle tre bonusser, og minimumsbeløbet for hvert indskud er 200 DKK.
 7. For at overføre eventuelle bonusser og gevinster skal du spille for et beløb svarende til 40 gange den relevante bonus – dvs. en bonus på 200 DKK kræver, at der gennemspilles for DKK 8000 (40 x 200 DKK), inden bonussen og eventuelle gevinster kan udbetales. Som med alle bonusser kan du til enhver tid udbetale din kontantbalance.
  Please have a look at the calculations here too, since the ones on the link were off. 40 x 20 isn’t 1000, it’s 800. Our minimum deposits isn\t 20 DKK, it 200 DKK.
 8. Visse spil bidrager til en anden procentdel i forhold til gennemspilningskravene. Se afsnittet "Spillenes bidrag" for flere oplysninger
 9. Tilbuddet gælder kun for den person, som registrerer en rigtig konto og foretager en indbetaling på den vha. kredit- eller debetkort eller PayPal. Ingen andre betalingsmetoder er berettiget til velkomstbonussen. Tilbuddet kan ikke overdrages.
 10. Dette tilbud kan ikke udbetales sammen med andre kampagnetilbud, der tilbydes af Betway, og er underlagt løbende gennemgang. Betway forbeholder sig ret til når som helst at ændre dette bonustilbud, herunder ikke længere at tilbyde denne kampagne.
 11. Generelle vilkår og betingelser for bonus er gældende.

 

Flexi-bonus – sådan fungerer det

Flexi-bonus er navnet på vores nye bonussystem, der gør det muligt at udbetale din kontantbalance til enhver tid.
Den fungerer efter et princip, vi kalder * bonus til kontant-forhold * (BKF). BKF er den procentvise opdeling mellem din samlede kontantbalance og din nuværende bonusbalance
Når du har en aktiv Flexi bonus og spiller på et spil, kommer det beløb du spiller, fra din kontantsaldo og din bonusbalance i din BKF på det tidspunkt, hvor indskuddet blev placeret. Gevinster fordeles også tilbage til din kontant- og bonusbalance i samme forhold, som de blev placeret.
Herunder har vi anført nogle eksempler for at forklare dette, baseret på en ny kunde, der tilmeldte sig og indbetalte 200 DKK og modtog en 100% match-bonus (bonus på 200 DKK).

Eksempel 1 – Indbetal DKK 200, og få en bonus på DKK 200

Kontantsaldo på DKK 200 og bonussaldo på DKK 200 vil være 50 %/50 % BKF

DKK 200 kontant plus DKK 200 bonus = DKK 400 samlet saldo (50 %, der består af kontanter, og 50 %, der består af bonus)

Vi bruger eksempel 1 ovenfor – Hvis du satser DKK 100, kommer DKK 50 fra din kontantsaldo og DKK 50 fra din bonussaldo. Hvis du vinder DKK 200 på denne indsats, går DKK 100 (50 % af gevinsten) ind på din kontantsaldo og DKK 100 (50 % af gevinsten) ind på din bonussaldo. Du kan hæve kontantsaldoen på DKK 250, men bonussaldoen på DKK 250 er underkastet gennemspilskrav.

Eksempel 2 – Du har i øjeblikket en kontantsaldo på DKK 100 og en bonussaldo på DKK 100, og du indbetaler DKK 200 i kontanter uden bonus-match

Kontantsaldo på DKK 300 og bonussaldo på DKK 100 vil være 75%/25% BKF

DKK 300 kontant plus DKK 100 bonus = DKK 400 samlet saldo (75%, der består af kontanter, og 25%, der består af bonus)

Vi bruger eksempel 2 ovenfor – Hvis du satser DKK 100, kommer DKK 75 fra din kontantsaldo og DKK 25 fra din bonussaldo. Hvis du vinder DKK 200 på denne indsats, går DKK 150 (75% af gevinsten) ind på din kontantsaldo og DKK 50 (25% af gevinsten) ind på din bonussaldo. Du kan hæve kontantsaldoen på DKK 375, men bonussaldoen på DKK 125 er underkastet gennemspilskrav.

Hvis du kun bruger gratis bonus har du ingen kontantbalance og din BKF er derfor 100%, og alle dine gennemspil og gevinster debiteret/krediteret fra/til din bonusbalance

Hvad sker der, når jeg er færdig med at gennemspille en bonus – Når du er færdig med at gennemspille bonussen, overføres hele din bonusbalance til din kontantbalance og du kan nu udbetale den.

Husk, bonusser har stadig gennemspilningskrav der afhænger af, hvilken type bonusser de er. Når de tilknyttede gennemspil er gennemført på din bonuskonto bliver hele bonsbalance overført til kontantbalance

 

Generelle vilkår og betingelser for bonusser

 1. Vores Flexi bonussystem gør det muligt for dig at hæve din kontantbalance til enhver tid, men det kræves så, at du giver afkald på din bonusbalance hvis du gør det.
 2. Gennemspilningskrav gælder for alle bonusser. Medmindre andet er angivet i et bonusstilbuds specifikke vilkår, skal den gældende bonus spilles 40 gange værdien af den tildelte bonus.It's only 40 times wagering for DK SOB, not normal bonuses and goodwill.
 3. Forskellige spil bidrager til gennemspilningskravet med forskellige størrelsesforhold. Se afsnittet "Spillenes bidrag" herunder.
 4. Medmindre andet er angivet i form af et individuelt tilbud, gælder alle Flexi bonusser i syv dage efter tidspunktet for aktivering. Hvis bonussen ikke er blevet spillet inden for de syv dage, fjernes den aktuelle bonusbalance fra kontoen.
 5. Bonusser er kun tilladt en gang pr. person, husstand, familie, husstandsadresse, e-mailadresse, betalingskortnummer eller delt computermiljø (f.eks. bibliotek, arbejdsplads, studenterforening, universitet eller skole). Betway Casino forbeholder sig ret til at annullere alle gevinster og spil, hvis disse vilkår ikke overholdes.
 6. Eventuelle ekstra tildelte bonusser har gennemspilningskrav der føjes til eksisterende gennemspilningskrav som er udestående på din bonusbalance.
 7. Alle gratis bonusser uden indskud/gratis spil/gratis spins udløber efter syv dage.
 8. Det maksimale, der kan hæves fra en gratis bonus uden indskud/et gratis spil/gratis runder, er DKK 500.
 9. Alle konti gennemgås for uregelmæssigt spil, som beskrevet i afsnittet om uregelmæssigt spil herunder.
 10. Følgende betingelser gælder for gratis spins eller bonus spins:
  1. Gratis spins eller bonus spins krediteres din konto og kan spilles ved at åbne spillet, der henvises til i kampagnen, hvor du får mulighed for at gøre krav på dine spins.
  2. Gratis spins eller bonus spins kan ikke byttes til gratis bonus kroner.
  3. Gevinster fra gratis spins eller bonus spins krediteres som en bonus og er underlagt de generelle vilkår og betingelser for bonusser.


Overskuelig vejledning til gennemspilningskrav og spillenes bidrag

Tilbud med krav på 40 x satsning af bonussens værdi, der skal konverteres til kontanter:

 1. Velkomsttilbud (velkomstbonus på DKK 10.000)

Dvs. hvis dit første indskud er DKK 100 får du en bonus på DKK 100 og skal gennemspille DKK 4.000 på spillemaskiner for at cleare gennemspilskravene – husk, andre spil kan bidrage på forskellige niveauer, så vi har tilføjet en let overskuelig tabel herunder:

Indskudsprocent

Hvis du satsede DKK 100, hvad ville det så bidrage med

Spil

100 %

DKK 100

Spillemaskiner og bordspil

8 %

DKK 8

Alle bordpokerspil, alle roulettespil, alle video-/powerpokerspil (undtagen All Aces- og Jacks or Better-videopokerspil/powerpokerspil), alle blackjackspil (undtagen klassisk blackjack), Casino War og Live Money Wheel (Dream Catcher).

0 %

DKK 0

(udeladte spil) – klassisk blackjack, All Aces-videopokerspil/powerpokerspil, Jacks or Better-videopokerspil/powerpokerspil, alle Baccarat-spil, alle terningespil, Red Dog og Sic Bo 

 1. Visse tilbud til eksisterende spillere – i disse tilfælde fremgår gennemspilningskravene tydeligt af vilkår og betingelser.

Indskudsprocent

Hvis du satsede DKK 100, hvad ville det så bidrage med

Spil

100 %

DKK 100

Spillemaskiner og bordspil

8 %

DKK 8

Alle bordpokerspil, alle roulettespil, alle video-/powerpokerspil (undtagen All Aces- og Jacks or Better-videopokerspil/powerpokerspil), alle blackjackspil (undtagen klassisk blackjack), Casino War og Live Money Wheel (Dream Catcher).

0 %

DKK 0

(udeladte spil) – klassisk blackjack, All Aces-videopokerspil/powerpokerspil, Jacks or Better-videopokerspil/powerpokerspil, alle Baccarat-spil, alle terningespil, Red Dog og Sic Bo 

Tilbud til eksisterende spillere 30 x indskuddet

Disse er tilbud, som du modtager, når du først har taget dine tre første velkomstbonusser eller nye tilbud, som du får, når du har haft konto hos os i syv dage.

Som ovenfor skal du huske, at nogle spil kan bidrage på forskellige niveauer, så vi har tilføjet en let overskuelig tabel herunder:

Indskudsprocent

Hvis du satsede DKK 100, hvad ville det så bidrage med

Spil

100 %

DKK 100

Spillemaskiner og bordspil

50 %

DKK 50

Alle bordpokerspil, Red Dog, alle roulettespil (ekskl. amerikansk roulette), Casino War, Sic Bo og Live Money Wheel (Dream Catcher)

10 %

DKK 10

alle video-/powerpokerspil (undtagen All Aces-videopokerspil/powerpokerspil), alle blackjackspil (undtagen alle klassiske blackjackspil), alle terningespil og alle Baccarat-spil

2 %

DKK 2

alle klassiske blackjackspil og All Aces-videopokerspil/powerpokerspil

 

Uregelmæssigt spil

Vi tilbyder vores værdsatte kunder kampagner og bonusser for at belønne dem. For at kunne fortsætte med at tilbyde disse kampagner har vi en nultolerancepolitik, når det gælder aktiviteter, der har til formål at udnytte vores tilbud i strid med disse vilkår. Hvis der forekommer bonusrelateret uregelmæssigt spil, forbeholder vi os ret til at stoppe yderligere bonusser, kampagner og/eller tilbud og konfiskere bonusbalancen fra disse og/eller tilknyttede konti.

Se også afsnit 6 og 7 i de generelle vilkår og betingelser.

Eksempler på uregelmæssigt spil omfatter:

 1. Brug af mere end en konto for at gøre krav på flere bonusser
 2. Brug af flere konti/proxykonti
 3. Brug af en VPN eller maskering af IP-adresse
 4. Kunstig manipulation af tilknyttede CPA'er eller indtægtsandel
 5. Reduktion af dit indsatsbeløb med 60% eller mere efter en stor gevinst ( 5x værdien af det sidste indskud eller mere) med henblik på at cleare gennemspilskrav, mens en bonus stadig er aktiv. F.eks. du vinder DKK 100 i en runde, herunder en dobbelt op, og reducerer derefter indsatsbeløbet til DKK 50 eller mindre.
 6. Flytning fra et lavt vægtet spil (25% indskud eller mindre) til et spil med højere vægtet indskud (70% eller mere) efter store gevinster med henblik på at cleare gennemspilskravene. F.eks., men ikke begrænset til, du placerer indsatser på rouletten og, efter en gevinst, flytter dit gameplay til spillemaskinerne for at cleare gennemspil.
 7. Du placerer mindst en indsats på et spil, der har en vægtning på 20% eller mindre i forhold til gennemspil. Den deraf følgende gevinst er 100% mere end den tilsvarende indsats, og du flytter den oprindelige indsats og gevinster til et spil, der har en vægtning på 100% for at opfylde gennemspilskravene.
 8. Når du spiller med en gratis bonus, og du satser mere end 10% af bonusbeløbet i en enkelt indsats eller runde, kan din bonus og dine gevinster bortfalde.
 9. Hvis du er kommet fra et websted, som fremmer spil på en måde, der er i strid med disse vilkår.

 

Betway anser alle de ovennævnte vilkår for rimelige. Hvis du har brug for afklaring eller rådgivning vedrørende disse vilkår, bedes du kontakte kundesupport.

Sidst opdateret: 17.04.2018, kl. 12:00 CEST.

Poker is restricted in your country

Please visit one of our other sites to play

sports

Check the Best Live Odds

Bet

live casino

Play with real people

Play