Video Poker

Spil Video Poker online på betway.dk

Video Poker – Den ultimative poker oplevelse, hvor du ikke behøver at have evner som bluffer. Vi har en stærk palet af de bedste Video Poker-maskiner, hvor Royal Flush garanterer dig en massiv udbetaling, men hvor der også er høje gevinster at hente på 4 esser, 4 ens og straight flush.

Video Poker, på din måde

Spil online Video Poker som du vil. Vi har 5 udgaver af spillet, Aces & Faces Power Poker, Bonus Deuces Wild Poker, Bonus Poker, Deuces Wild Poker og Jacks or Better Power Poker.

Hvad er forskellen på de forskellige varianter?

Umiddelbart kan Video Poker spillene for det utrænede øje ligne hinanden. Men der ER forskel. I nogle af spillene er der tale om et enkelthåndsspil, mens andre er firehåndsspil. Bonus Deuces Wild giver den største mulige jackpot med hele 5.000 mønter og i nogle af udgaverne er 2´erne ”wild”, så prøv de forskellige udgaver og se, hvad der passer til dit temperament.

Video poker i hyggelige omgivelser

Når du sætter dig ved et af Betway.dk´s Video Poker-borde, får du lov til at spille i ro og mag. DU sætter tempoet. Der er intet pres på, hvornår du skal sætte din næste indsats og du kan tænke alt det du har lyst til, før hvert træk.

Spil Spilleregler
Aces & Faces Power Poker Klik for information
Bonus Deuces Wild Klik for information 
Bonus Poker Klik for information
Deuces Wild Klik for information
Jacks or Better Klik for information